X
Servicii

Serviciile prestate de noi

Griord Group este o companie specializată în servicii de tăiere diamantată, găurire diamantată, demolări interioare cu robot, concasare a betoanelor vechi și servicii de excavatoare. Oferim soluții inovatoare și eficiente pentru clienții noștri din diverse industrii, folosind cele mai noi tehnologii și echipamente de ultimă generație.

Demolări robotizate

Griord Group oferă servicii de demolare interioară cu robot, utilizând tehnologie de ultimă generație și personal specializat. Această abordare inovatoare asigură o eficiență maximă și minimizează timpul și costurile de demolare, reducând în același timp riscurile pentru lucrători și proprietari.

Vezi Serviciul
Servicii excavatoare

Griord Group oferă servicii de excavatoare cu echipamente moderne și personal specializat, pentru proiecte de construcție, amenajare a peisajului și lucrări de infrastructură. Soluțiile noastre eficiente și personalizate satisfac nevoile și cerințele clienților noștri.

Vezi Serviciul
Concansarea betoanelor

Griord Group oferă servicii profesionale de concasare a betoanelor vechi, utilizând echipamente moderne și personal specializat. Această abordare eficientă și ecologică transformă resturile de beton în materiale reciclate utilizabile, reducând astfel costurile și impactul asupra mediului.

Vezi Serviciul
Tăiere și găurire diamantată

Griord Group utilizează cele mai noi tehnologii și echipamente de ultimă generație, împreună cu personal specializat. Aceste servicii sunt disponibile pentru o gamă largă de aplicații, de la tăierea betonului și pietrei la găurirea în peretele sau podeaua de beton.

Vezi Serviciul
Metoda Noastră De Lucru

Vedeți mai mult ce putem face pentru dvs.

Parteneri

Partenerii Griord

Doriți să lucrăm împreună?

Alegeți Griord Group pentru servicii de înaltă calitate, eficiente și personalizate, realizate de o echipă de specialiști cu experiență și pasionați de ceea ce fac.

Apel Telefonic